10.12.2021

Tuletko meidän kaveriksi?

Reipas Koneistus -tiimimme kaipaa nyt varastotyöntekijää. Tehtäviin kuuluvat ensisijaisesti tavaran lähetys ja vastaanotto sekä alihankintaostoista huolehtiminen. Tunnistatko sinä itsesi näistä seuraavista kuvauksista ja koetko olevasi juuri se oikea tyyppi?

Olet tarkka ja huolellinen ja tavaratkin pysyvät järjestyksessä. Osaat järjestää työsi niin, että tärkeysjärjestys säilyy ja asiat tulevat tarvittaessa ripeästikin hoidettua. Tietotekniikan perusteet ovat sinulla hallussa ja opit nopeasti tarvittaessa uutta. Osaat käyttää trukkia ja pienet paketit nousevat käsivoiminkin (trukin käyttö- ja turvallisuuskoulutus kuuluu työn perehdyttämiseen). Myös koneistamisen aputyöt onnistuvat, kun ohjeet ovat hyvät. Ja ennen kaikkea: arvostat aina ja joka tilanteessa asiakasta, tavarankuljettajaa ja työkaveria.

Jos tunnistit itsesi, lähetä hakemuksesi ja cv:si tuotantopäälliköllemme osoitteeseen ville.hiltunen@lapinlahdenkoneistus.fi. Soitellakin voit, jos haluat lisäinfoa. Ville vastaan puhelinnumerosta 040 594 5870.

Lisää uutisia

Ajankohtaista 22.03.2024

Iloisia uutisia!

Ajankohtaista 19.12.2023

Jouluviikon ajatuksia

Ajankohtaista 05.09.2023

Syksyn kuulumisia