22.03.2024

Iloisia uutisia!

Talvi on vaihtunut kevääksi ja meillä on kovasti suunniteltu kaikenlaista uutta. Ideointia, laskelmia, ajatustenvaihtoa, vaihtoehtojen punnitsemista… sitä kaikkea on touhuttu ja jotain kerrottavaakin meillä jo on!

Iloisina voimme paljastaa, että robottiperheemme kasvaa uudella jäsenellä, kun Mazakin 5-akselinen CV5-500-koneistuskeskus RoboJob MA-25/400-automaatiojärjestelmällä tulee täydentämään nykyistä konekantaamme. Tuomas kävi Tampereella Konepaja-messuilla Wihuri Oy Teknisen kaupan messuosastolla tekemässä lähempää tuttavuutta tämän uuden työkaverin kanssa. Me muut joudutaan vielä jokunen aika odottamaan ensikohtaamista. Kunhan saamme uuden koneen paikoilleen ja toimintakuntoon, monipuolistuu ja tehostuu työstörepertuaarimme mukavasti.

 

 

Tämä koneinvestointi on osa LaKo23 – valmistusketjun vastuullinen lenkki -hanketta, johon olemme saaneet kehittämisavustusta ELY:ltä osana EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelmaa Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027. Hankkeen tavoitteena on kehittää meidän toimintamenetelmiä entistäkin laadukkaammiksi, ympäristö- ja työntekijäystävällisemmiksi ja kannattavammiksi. Koneinvestointien lisäksi vastuullisuusstrategian laatiminen, erilaisten tuotannon ja johtamisen mittareiden päivittäminen sekä kokonaisvaltainen toimintamenetelmien kehittäminen kuuluvat tähän hankkeeseen.

Me täällä Koneistuksella elämme siis äärimmäisen mielenkiintoisia aikoja! Kun LaKo23-hanke vuoden 2025 lopussa tulee päätökseen, pitäisi meillä olla valmiina kansantajuinen vastuullisuusstrategia päästölaskelmineen, mielekkäät ja entistäkin tehokkaammat toimintatavat tuotannossa, toimistossa, johdossa ja koko talossa. Me täällä uskotaan, että Suomi lähtee uuteen nousuun ja halutaan olla siinä mukana kilpailukykyisinä ja vastuullisina toimijoina!

Lisää uutisia

Ajankohtaista 23.05.2024

Kesä on jo melkein täällä!

Ajankohtaista 22.03.2024

Iloisia uutisia!

Ajankohtaista 19.12.2023

Jouluviikon ajatuksia