Meille töihin

Yhteinen koneistuskokemuksemme on vuosikymmenien mittainen; ymmärryksemme alan mahdollisuuksista aina ajankohtaista. Arvostamme rehellisyyttä, kehittymishalua ja iloista tekemisen meininkiä.

Me täällä Lapinlahden Koneistuksessa ajattelemme, että jokainen meistä on täällä asiakasta varten – työnkuvasta riippumatta. Se tarkoittaa arjessamme sitä, että osaamme työmme, vastaamme tekemisistämme ja kehitämme sekä itseämme että työtapojamme. Meille on myös selvää, että hyvä työilmapiiri rakentuu hyvästä huumorista ja toisen arvostuksesta. Olemme yksi kokonaisuus, jonka tuotokseen ja hyvinvointiin jokainen pala vaikuttaa.

Väkemme on hyvin sitoutunutta, ja paikkoja avautuu siten harvakseltaan, mutta olemme kasvava talo, ja uusia vahvistuksia tarvitaan aika ajoin.

Koetko, että tämä olisi sinulle oikea joukkue? Jos koet, ota yhteyttä avoimella työhakemuksella. Kerro meille koulutuksestasi ja työhistoriastasi (CV). Kuvaile, miten toimit työyhteisössä ja millainen on työskentelytapasi. Oletko intoa pursuava kehittyjä ja kehittäjä vai ehkä enemmän rutiineista pitävä, pätevä ammattilainen?

Jätä hakemus sähköpostitse osoitteeseen ville.hiltunen@lapinlahdenkoneistus.fi .

Avoimet työpaikat

Jokainen työntekijämme on avainhenkilö, omalla paikallaan ja tärkeä.

Ilmoitamme avoimista työpaikoista uutiset -sivulla,
sekä sosiaalisessa mediassa.

Seuraa Lapinlahden Koneistusta: