Jokainen työntekijämme on avainhenkilö, omalla paikallaan ja tärkeä

Työhyvinvointi lähtee siitä, että ihmiset ovat toisilleen ihmisiä. Kannustamme avoimuuteen ja kuuntelemme sekä keskustelemme paljon, sillä hyvät ideat syntyvät sorvin ääressä.

Autamme asiakkaitamme menestymään

Asiakkaamme ostavat toiminnan varmuutta ja mielenrauhaa. Me puolestamme olemme ylpeitä, kun voimme heidän kauttaan olla osa suurempaa kokonaisuutta.

”Lapinlahden Koneistus on luotettava toimittaja: heillä on alhainen ppm-luku ja erinomainen toimitusvarmuus. Yhteistyö heidän kanssaan toimii hyvin. He ovat joustavia ja ymmärtävät asiakkaan tarpeet.”

MD, Ponsse Oyj

”Olemme olleet tyytyväisiä Lapinlahden Koneistuksen palveluun.

Aikataulut ja hinnat ovat sovitun mukaisia. Jos tulee poikkeusta yhdenkin päivän, he ilmoittavat siitä ennakkoon. Luottamus toimintaan on korkea.”

Tomi Piironen, RAMMY Oy

Lapinlahden Koneistus Oy on ollut Metallityö Vainio yhtiöiden luotettava kumppani jo yli kymmenen vuoden ajan. Helposti lähestyttävänä, palveluhaluisena ja toimintaansa asiakkaidensa tarpeiden mukaan kehittävänä yrityksenä Lapinlahden Koneistus on ollut sopiva kumppani tukemaan kasvuamme luotettavana ja kustannustehokkaana koneistettujen pienosien toimittajana.”

Metallityö Vainio Oy