19.12.2023

Jouluviikon ajatuksia

Näin jouluviikolla ajatukset kääntyvät kuluneeseen vuoteen. Maailman myllerryksistä ja aikojen haastavuudesta huolimatta olemme saaneet tehdä töitä ja lähettää tavaraa maailmalle tasaisella tahdilla. Suuri kiitos siitä asiakkaillemme! Samalla kiitämme myös muita kumppaneitamme kuluneesta vuodesta! Ilman esimerkiksi sujuvaa pintakäsittely-yhteistyötä, taitavia rahdin kuljettajia tai vaikkapa aina niin iloisia Hiliman Siivouksen ihmisiä ei homma toimisi.

Jouluviikolla hörppäämme koko porukalla perinteiset joulukahvit. Tosin tällä kertaa perinteestä poiketaan radikaalisti, sillä ensimmäistä kertaa Koneistuksen historiassa Mirkku ja Erkki eivät ole joukossamme. Sen sijaan he ovat ihan muualla nauttimassa lastenlastensa jouluilosta. Perjantaina talo hiljenee ja sorvit käynnistyvät seuraavan kerran vasta uuden vuoden jälkeen. Vietämme ruhtinaallisen joululoman, jotta olemme täynnä intoa ja puhtia sitten ensi vuonna!

Joulumuistamisten sijaan olemme tehneet lahjoituksen Joulupuu-keräyksen kautta Lapinlahden vähävaraisille lapsiperheille. Toimikoon tämä syksyllä toteutettu video kuitenkin joululahjana teille. Siinä näkyy työstämämme osan matka aina suunnitteluvaiheesta valmiiksi tuotteeksi ja asiakkaan käyttöön. Video on osoitus lapinlahtelaisesta ja pohjoissavolaisesta yhteistyöstä parhaimmillaan. Sen ovat toteuttaneet valokuvaaja Timo Villanen ja mainostoimisto Grafiant. Valmis osa matkasi niinkin pitkälle, kuin tuohon meidän naapuriin, STARK / Lametal Oy:lle.

PS. Osallistumme tänäkin vuonna Lapinlahden Joulupolku-tapahtumaan. Ilahdutamme ohikulkijoita valoteoksella, jonka on toteuttanut Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu. Lastun 3-14-vuotiaat taiteen perusopetuksen oppilaat ovat taiteilleet taloja, jotka pyörivät seinällämme. Kannattaa suunnata iltakävelyllä näille kulmille!

 

 

Lisää uutisia

Ajankohtaista 22.03.2024

Iloisia uutisia!

Ajankohtaista 19.12.2023

Jouluviikon ajatuksia

Ajankohtaista 05.09.2023

Syksyn kuulumisia