05.09.2023

Syksyn kuulumisia

Energistä syksyn alkua täältä Lapinlahdelta! Kesä hurahti nopeaakin nopeammin ja nyt on kerätty voimia talteen syksyn koitoksiin.

Syksy toikin suuren muutoksen tullessaan, kun Mirkku jäi pois päivittäisestä arjestamme. Vaikka etukäteen näytti mahdottomalta löytää ratkaisut hänen työpanoksensa korvaamiseksi, niin kylläpäs vaan arki rullaa uusienkin tekijöiden toimesta. Eihän se Mirkku meitä onneksi kokonaan kuitenkaan unohtanut, vaan hallituksen puheenjohtajana käy sen verran ilonamme, että pysyy asioista ajan tasalla. Kieltämättä mukava tuki ja turva on hän myös meille, jos tulee jokin ylitse pääsemätön ongelma. Viime viikolla kahvittelimme koko porukalla läksiäisten merkeissä ja kukkien kera toivotimme hänelle touhukkaita – ensin loma- ja sitten eläkepäiviä.

Ajatuksemme ovat jo syyskuun lopussa ja tulevissa Alihankintamessuissa. Tuomas ja Ville lähtevät Tampereelle jo osaston rakennusvaiheessa ja Anu liittyy seuraan pari päivää myöhemmin. Muut ovatkin jo konkareita tässä hommassa, vaan Anulle on kaikki uutta ja ihmeellistä. Tervetuloa moikkaamaan meitä ja kuulemaan uusimmat kuulumisemme tuttuun paikkaan osastolle A1118!

Lisää uutisia

Ajankohtaista 22.03.2024

Iloisia uutisia!

Ajankohtaista 19.12.2023

Jouluviikon ajatuksia

Ajankohtaista 05.09.2023

Syksyn kuulumisia