13.09.2021

SUKUPOLVI VAIHTUU LAPINLAHDEN KONEISTUKSESSA

Toimitusjohtajan vaihdos

Olemme jo parin vuoden ajan rakennelleet sukupolvenvaihdoksen rappusia, ja nyt on aika ottaa ensimmäinen ulospäinkin näkyvä askel. Yrityksen perustaja, toimitusjohtaja Erkki Litmanen siirtyy 1.10.2021 hallituksen puheenjohtajan rooliin ja Tuomas Litmanen ottaa toimitusjohtajan vastuut harteilleen. Mitään suuria muutoksia tämä ei arjessa asiakas- ja toimittajasuhteisiin tuo: Erkki huolehtii edelleen (ensi kesään saakka) myynnistä ja tarjouslaskennasta, ja Tuomashan on jo pidemmän aikaa vastannut itsenäisesti mm. tuotannon ja henkilöstön kehittämisestä sekä investointisuunnitelmista.

Yhteystiedot säilyvät ennallaan, mutta tässäpä ne vielä uuden, 1.10. voimaantulevan tehtäväjaon mukaan:

toimitusjohtaja Tuomas Litmanen, p. 050 078 0347 , tuomas.litmanen@lapinlahdenkoneistus.fi

hallituksen pj., myynti/tarjouslaskenta Erkki Litmanen, p. 050 517 1858, erkki.litmanen@lapinlahdenkoneistus.fi

Uutta myös tuotannossa

 Sukupolvi vaihtuu vähin erin myös konekannassamme. Lokakuun alussa tulee halliin jo toinen robottisolu, jossa mainiot koneistajamme pääsevät tekemään töitä yhdessä Mazak QT 250MSY -sorvin ja Fanuc M-710 -robotin kanssa.

 Messuilla ei nyt tavatakaan

 Tuotannon syksy on ollut varsin vilkas, ja tuleva investointi ja sitä varten tehdyt lay out -muutokset ja muut kehitystoimet ovat vielä lisänneet työmäärää. Tämän vuoksi jouduimme tekemään Alihankintamessujen kanssa aikamoisen plus/miinus -puntaroinnin, ja päädyimme siihen, että jäämme tänä vuonna messuilta pois. Asia harmittaa, sillä kasvokkain tapaamisia on kaivattu, mutta resurssimme eivät olisi nyt riittäneet, ja terveysriskejäkin tässä toki joutui miettimään. Toivottavasti saamme muuten järjestettyä lopultakin ihan oikeita tapaamisia kanssanne.

Ensi kesänä Erkki juo sitten läksiäiskahvit ja siirtyy 17 yrittäjävuoden jälkeen eläkepuuhiin, mutta siitä kerromme lisää kevään korvalla.

Lisää uutisia

Ajankohtaista 22.03.2024

Iloisia uutisia!

Ajankohtaista 19.12.2023

Jouluviikon ajatuksia

Ajankohtaista 05.09.2023

Syksyn kuulumisia