05.09.2019

Elämää ennen messuja

Kesä on mennyt sellaisessa kiireen tuoksinassa, että on jäänyt kokonaan kuulumiset kertomatta. Tiedoksi, että hyvin meillä männöö! Töitä tehdään topakasti ja uusia juttuja kehitellään. On toimistotilojen laajennusta ja kaikenlaista investointijuttua. Mutta niistä vähän lisää tuonnempana. Nyt nimittäin keskitytään messuihin, jotka tuntuvat tulevan selkä edellä vastaan.

Kaikenlaista pitää ennen vuoden päätapahtumaa muistaa hoitaa, vaikka TechnoGrowth -hankkeen ihmiset ison työn puolestamme tekevätkin. Messuosasto on kaikkine tykötarpeineen valmiina, kun sinne ilmaannumme, ja tarjoilutkin hoituvat TG:n mukavien ihmisten ammattitaidolla. Mutta silti jää itsellekin monta askaretta. Pitää hoitaa markkinointimateriaalit kuntoon ja miettiä tarkkaan, mikä on se pääviesti, jolla tänä vuonna esille tulemme. Kutsuja muotoillaan, ja niitä lähtee sähköisiä kanavia pitkin sinne ja tuonne. Tapaamisia sovitaan, ja hyvähän se on tarkistaa, että messugarderoobi on jonkinlaisessa kuosissa ja joka päivälle puhdas nuttu.

Silti on taas jotenkin kihelmöivän jännä tunne. Rutiinia ei näytä tulevan, vaikka viidennentoista kerran näille messuille lähdemmekin.

Tapaamisiin Tampereella.

Lisää uutisia

Ajankohtaista 23.05.2024

Kesä on jo melkein täällä!

Ajankohtaista 22.03.2024

Iloisia uutisia!

Ajankohtaista 19.12.2023

Jouluviikon ajatuksia