”Lapinlahden Koneistus on talo, johon on mukava tulla töihin. Työnantajaan pystyy aina luottamaan, ja meistä työntekijöistä välitetään ja meitä myös kuunnellaan. Kaikki työkaverit on mukavia, ja meillä on hyvä porukkahenki.”

Koneistajat Niko Immonen ja Jere Virtanen

Niko ja Jere

”Lapinlahden Koneistus on pitkän työhistoriani paras työpaikka. Ensinnäkin perusasiat toimivat hyvin: palkat tulevat ajallaan, koneet ovat modernit ja työympäristö siisti ja toimiva. Kehityshankkeita tehdessä kuulostellaan hallin puolelta ehdotuksia, jolloin hommat lähtevät oikeasti käytäntöön ja hyödyttämään meidän ja asiakkaiden tekemistä. Täällä on hyvä henki, ja on kiva lähteä aamukuudeksi töihin. Sellainen käsitys on syntynyt, että myös asiakkaat arvostavat Lapinlahden Koneistusta.”

Pekka Kuismin, koneistaja, talossa vuodesta 2009

Tuomas Litmanen

”Lapinlahden Koneistus on luotettava toimittaja: heillä on alhainen ppm-luku ja erinomainen toimitusvarmuus. Yhteistyö heidän kanssaan toimii hyvin. He ovat joustavia ja ymmärtävät asiakkaan tarpeet.”

MD, Ponsse Oyj

Ponsse

”Olemme olleet tyytyväisiä Lapinlahden Koneistuksen palveluun. Aikataulut ja hinnat ovat sovitun mukaisia. Jos tulee poikkeusta yhdenkin päivän, he ilmoittavat siitä ennakkoon. Luottamus toimintaan on korkea.”

Tomi Piironen, RAMMY Oy

Rammy Oy

Lapinlahden Koneistus Oy on ollut Metallityö Vainio yhtiöiden luotettava kumppani jo yli kymmenen vuoden ajan. Helposti lähestyttävänä, palveluhaluisena ja toimintaansa asiakkaidensa tarpeiden mukaan kehittävänä yrityksenä Lapinlahden Koneistus on ollut sopiva kumppani tukemaan kasvuamme luotettavana ja kustannustehokkaana koneistettujen pienosien toimittajana.”

Tommi Lähteinen, Metallityö Vainio Oy

Metallityö Vainio Oy