Jokainen työntekijämme on avainhenkilö, omalla paikallaan ja tärkeä

Työhyvinvointi lähtee siitä, että ihmiset ovat toisilleen ihmisiä. Kannustamme avoimuuteen ja kuuntelemme sekä keskustelemme paljon, sillä hyvät ideat syntyvät sorvin ääressä.

"Lapinlahden Koneistus on pitkän työhistoriani paras työpaikka. Ensinnäkin perusasiat toimivat hyvin: palkat tulevat ajallaan, koneet ovat modernit ja työympäristö siisti ja toimiva. Kehityshankkeita tehdessä kuulostellaan hallin puolelta ehdotuksia, jolloin hommat lähtevät oikeasti käytäntöön ja hyödyttämään meidän ja asiakkaiden tekemistä. Täällä on hyvä henki, ja on kiva lähteä aamukuudeksi töihin. Sellainen käsitys on syntynyt, että myös asiakkaat arvostavat Lapinlahden Koneistusta."

Pekka Kuismin,koneistaja, talossa vuodesta 2009

Lapinlahden Koneistus Antti Mikkonen

"Täällä työntekijän huomioita ja mielipiteitä kuunnellaan ja ne otetaan tosissaan. Kehittämiseen otetaan kaikki mukaan, ei vain sanella ylhäältä päin, että jatkossa tehdään niin tai näin. Orgaanisesti kehittyminen menee oikeasti käytäntöön, ja omassa työssään huomaa, kun kehitysehdotuksia viedään eteenpäin. Työyhteisö on iloinen ja rento, ja työkavereista huomaa, että kaikki tuntevat ylpeyttä siitä, mitä tehdään. Hyvä työilmapiiri on todella tärkeä, on paljon mukavampaa tehdä töitä, kun voi pyytää apua ja keskustella ongelmatilanteista. Uskon, että asiakkaat tykkäävät asioida meidän kanssa, koska tiedon jakaminen toimii hyvin ja yhteistyö on mutkatonta."

Antti Mikkonen, CNC-koneistaja, talossa vuodesta 2013

Autamme asiakkaitamme menestymään

Asiakkaamme ostavat toiminnan varmuutta ja mielenrauhaa. Me puolestamme olemme ylpeitä, kun voimme heidän kauttaan olla osa suurempaa kokonaisuutta.

"Lapinlahden Koneistus on luotettava toimittaja: heillä on alhainen ppm-luku ja erinomainen toimitusvarmuus. Yhteistyö heidän kanssaan toimii hyvin. He ovat joustavia ja ymmärtävät asiakkaan tarpeet.

MD, Ponsse Oyj

Lapinlahden Koneistus pitää lupauksistaan kiinni. Tavarat tulevat sovittuna aikana, ja laatu on erinomaista. Toimittajina he ovat aktiivisia ja ottavat heti yhteyttä, jos jotain ilmenee. Etenkin kun eletään kiivasta kasvun aikaa ja ostetaan tavaraa suoraan tuotantoon, vaaditaan toimittajilta paljon. Lapinlahden Koneistukseen saa helposti yhteyden, asiat saadaan ratkaistua - ja he ovat lisäksi erittäin mukavia, inhimillisiä ihmisiä!

Arja Soininen, Normet Oy

Mielestäni toimintanne on moitteetonta ja asiakasläheistä. Yhteydenotto on helppoa ja lopputuotteet tilatunlaisia.

Juho Lohi, Demeca Oy

Yhteistyömme on sujunut mallikkaasti jo kymmenen vuotta. Vastaukset ja hinnat tulevat nopeasti, eikä reklamoida ole tarvinnut kertaakaan. Lapinlahdelta saa apua myös pikaisiin töihin, ja he ovat pystyneet tekemään meille myös vaativia tuotteita, joita ei muualta saa.

Eki Vauhkonen, IS-Vet Oydesign by: