Laadukkaasti ja varmasti

Kanssamme ostat laatua, varmuutta ja mielenrauhaa. Yrityksemme vastuullisuus, avoimuus ja jatkuva kehittyminen palvelevat sinun tarpeitasi.

Etsimme parhaan ratkaisun

Etsimme työpiirustustenne pohjalta parhaan ratkaisun jo suunnitteluvaiheessa. Lopputuloksena on toimivampi, kustannustehokas ja mahdollisesti nopeammin valmistuva tuote.

LUE LISÄÄ

Asiakkaanamme saat kokoaikaisen kanavan uudelle tiedolle. Sinä tunnet tarpeesi ja tuotteesi käyttötarkoituksen; me puolestamme ymmärrämme koneistamisen viimeisimmät mahdollisuudet. Jatkuva uuden etsiminen ja tiedon hakeminen maailmalta on intohimomme, ja uudistettu konekantamme täyttää teknisesti vaativatkin toiveet.

Asiakasta hyödyttävä menetelmäkehitys on meillä jatkuvaa. Etsimme fiksumpia tapoja tehdä, jotta pystymme tehostamaan toimintaamme ja tarjoamaan laadukkaita tuotteita nopeasti ja varmasti.

Hinnoittelemme oikein

Hinnoittelemme työmme selkeästi ja perustellusti, jotta tiedät, mistä maksat. Toimintamme on luotettavaa ja asiakkaan etua hakevaa.

LUE LISÄÄ

Hinnoittelumallimme on tarkka, perusteltu ja tasapuolinen. Tunnemme laitteemme ja osaamisemme, ja pystymme aukottomasti kertomaan, miten hinnoittelumme muodostuu. Siksi hintamme on laskettu kerralla oikein ja asiakkaalle suotuisasti.

Teemme aktiivisesti työtä sen eteen, että asiakkaanamme et maksa turhasta: vinkkaamme parhaista hintaportaista ja kehitämme menetelmiämme, jotta toimintamme on paitsi varmaa, myös kustannustehokasta.

Toimitamme varmasti

Saat toimituksesi ajallaan, tilauksen mukaisesti ja viimeisteltynä. Pakkaus, pakkausmerkinnät ja dokumentit hoidetaan säntillisesti.

LUE LISÄÄ

Pidämme osaltamme huolen siitä, että toimintasi rullaa sujuvasti. Koneemme huolletaan ennakoivasti, jotta tuotantomme pyörii katkotta.

Tunnemme omat resurssimme tarkasti ja mitoitamme tuotantomme niin, että osat ovat asiakkaan tuotannossa oikea-aikaisesti. Toimintavarmuuttasi lisää myös se, että saat meiltä aina mahdollisimman nopeasti tiedon poikkeustilanteista. Näin minimoimme riskisi ja takaamme mielenrauhasi.

Nykyaikaiset koneistuspalvelut

Saat meiltä tarpeeseen räätälöidyt, kestävät ja kustannustehokkaat komponentit sekä osakokonaisuudet.

TUOTEKEHITYS

Tunnemme koneistuksen viimeisimmät mahdollisuudet, ja hyödynnämme asiantuntemustamme eduksesi.

KONEISTUS

Konekantamme on nykyaikainen ja toimintamme tehokasta. Hinnoittelumme on luotettavaa ja selkeää.

LAATU

Saat meiltä mittakoneella tuotetut tarkat mittapöytäkirjat. Muistathan pyytää pöytäkirjan jo tuotteiden tilausvaiheessa.

Aloitetaan yhteistyö

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Tarjouspyyntöösi vastaamme kahden päivän sisällä, kun teet sen vinkkilistamme mukaisesti.design by: