Uutisarkisto:

Joulutervehdys

21.12.2022Mirja Litmanen

Kappas, sitähän ollaan taas joulutohinoissa. Ripeästi on vuosi mennyt, ja on siihen kyllä kaikkea mahtunut. Eikä kaikilta osin niin kovin kivoja asioita. Jospa tulevassa vuodessa olisi tolkkua tätä enemmän.

Meidän väkemme on joulupuuhissa jo aatonaattona, ja ovemme ovat silloin kiinni, mutta joulun ja uuden vuoden väli tehdään topakasti töitä. Tulevaa vuotta odottelemme innoissamme, sillä heti alkuvuodesta julkaisemme uusitut www-sivumme. Toteuttajina luottokumppanimme Grafiant ja Tmi J.Kankkunen sekä valokuvaaja Timo Villanen.

Nyt toivotamme kaikille rauhallista joulua. Tänä vuonna lahjoitimme joulumuistamisiin varatut eurot Joulupuu Lapinlahti -keräykseen, jonka tuotto kohdistuu vähävaraisille lapinlahtelaisille lapsiperheilledesign by: