Uutisarkisto:

Paikallinen tuki on tärkeää

21.02.2020Mirja Litmanen

Hyvä yhteistyö paikallisesti on erittäin tärkeää mille tahansa yritykselle. Myös kaltaisellemme teollisuusyritykselle, vaikka paikallinen yksityiskuluttaja ei asiakkaamme olekaan. Kun kuntamme asukkaat tietävät, mitä seiniemme sisällä tehdään ja kuinka henkilöstömme voi, viesti kulkee eteenpäin. Mm. päättäjille, jotka ratkaisevat toimintaedellytyksemme ja niille nuorille, jotka ovat tulevaisuutemme tae. Paikallislehtemme teki hienon jutun: toimittaja kuunteli hyvin tarkkaan ajatuksiamme ja osasi koota ne pakettiin, jollaista emme itse olisi osanneet tehdä. Kiitoksemme siitä.

Lapinlahden Koneistuksen arvot ovat kohdallaan.
"Tiedämme satsaavamme myös juuri näiden ihmisten hyvinvointiin ja tulevaisuuteen, kun satsaamme yritykseen."design by: